De festivalzomer van De Karavaan

De zomer staat voor de deur en De Karavaan geeft mee het startschot met enkele optredens op de beste festivals van Borgerhout en Gent! Zondag 14 mei zetten we het Terlopleinfeest op stelten en op 20 mei kan je mee komen feesten tijdens Borgerrio op het Moorkensplein. En dan volgt nog de opening van het nieuwe plein in de Langstraat op 25 mei. In Gent kan je op 20 mei naar Les Goƻts de Gand en tijdens de Gentse Feesten moet je op 19 juli op het Luisterplein zijn. Leve de zomer! Leve De Karavaan!

Kalender

activiteiten van Madam Fortuna
 • De Karavaan speelt op de Gentse Feesten

  woe, 19 juli '17 21:30

  De Karavaan bouwt ook in de zomer feestjes! Wil je onder de zomerzon helemaal los gaan op funky balkan grooves dan moet je tijdens de Gentse Feesten naar het Luisterplein. Ambiance verzekerd!

 • De Karavaan speelt op het Passe-Vite Festival

  zat, 26 augustus '17

  De Antwerpse groep van De Karavaan speelt op het Passe-Vite Festival, het gratis stadsfestival in het groen.
  ZoMaar bouwt aan de PASSE-VITE: een keuken-bar-en-receptie op wielen. In het weekend van 26 en 27 augustus wordt de passe-vite feestelijk ingewijd. En dat allemaal ter ere van de heropening van de pop-up camping op het verborgen stukje groen op de hoek van de Desguinlei en de Karel Oomstraat! Aanvangsuur concert volgt nog!

 • Madam Fortuna op de cultuurmarkt Antwerpen

  zon, 27 augustus '17

  Zondag 27 augustus tonen veel organisaties wat ze voor het volgende cultuurseizoen in hun mars hebben. Op deze culturele hoogdag is ook Madam Fortuna van de partij. Kom zeker langs voor info over onze lopende voorstellingen, toekomstplannen en een gezellige babbel!

Bekijk de volledige kalender