De Karavaan speelt op ‘Kick-off Picknick The Streets’

BorgerhouDt van mensen organiseert op 19 maart 2017 ‘Kick-Off Picknick The Streets’. Dit gratis feestelijk evenement voor en door Borgerhoutenaren vindt plaats op de vooravond van de lente met proevertjes van Borgerhout. Een namiddag vol muziek, lezingen en film als startsignaal van geëngageerde burgers, straatcomités en actiegroepen die de leefbaarheid en levenskwaliteit in Borgerhout willen verbeteren. Samen streven we naar een solidaire samenleving. Dit evenement start om 13’30. De Karavaan is een van de smaakmakers en zal de namiddag rond 16’40 feestelijk afsluiten in de Roma. Allen daarheen!
Neem ook een kijkje op www.borgerhoutvanmensen.be en www.deroma.be/Kalender.aspx#!eventid=1446 !

Speellijst

 • zon, 19-03-2017 Aanvang: 16:40

  BorgerhouDt van mensen organiseert in de Roma 'Kick-off Picknick The Streets'. Een gezellige namiddag boordevol muziek, lezingen en film. De Karavaan speelt een korte maar stomende set als feestelijke afsluiter.


Kalender

activiteiten van Madam Fortuna
 • De Karavaan in Oostende

  zat, 27 mei '17 20:00

  De Karavaan is uitgenodigd door onze collega's van kleinVerhaal in Oostende. Tegen de achtergrond van de havenstad duikt deze artistieke organisatie met evenveel warmte en engagement de kunsten in met mensen uit alle geledingen van de maatschappij. De ideale plek voor een concert van De Karavaan!

  Lees meer
 • De Karavaan in het Oude Badhuis

  zat, 10 juni '17 20:30

  Een concert van de Interstedelijke Karavaan in het Oude Badhuis. Verwacht je aan nog meer muzikanten en nog meer ambiance. Het Oude Badhuis zal daveren op zijn grondvesten. Kom dus mee feesten in Antwerpen Noord. Tickets: 10€ VVK en 12€ aan de kassa.

  Lees meer
 • De Karavaan Bij' De Vieze Gasten

  zat, 17 juni '17

  Bij' De Vieze Gasten zet zijn deuren wagenwijd open voor een concert van de Interstedelijke Karavaan. Op de plek waar de Gentse Karavaan wekelijks heeft gerepeteerd mogen alle deelnemers samen het podium betreden. Gent en omstreken: here we come!

  Lees meer
 • De Karavaan in Rataplan

  zon, 25 juni '17 15:00

  Voor wie het concert in het Oude Badhuis heeft gemist en voor diegenen die nog eens willen komen, speelt de Interstedelijke Karavaan nog eens een kanjer van een performance in Rataplan!

  Lees meer
 • De Karavaan speelt op de Gentse Feesten

  woe, 19 juli '17 21:30

  De Karavaan bouwt ook in de zomer feestjes! Wil je onder de zomerzon helemaal los gaan op funky balkan grooves dan moet je tijdens de Gentse Feesten naar het Luisterplein. Ambiance verzekerd!

Bekijk de volledige kalender