De Karavaan speelt op ‘Kick-off Picknick The Streets’

BorgerhouDt van mensen organiseert op 19 maart 2017 ‘Kick-Off Picknick The Streets’. Dit gratis feestelijk evenement voor en door Borgerhoutenaren vindt plaats op de vooravond van de lente met proevertjes van Borgerhout. Een namiddag vol muziek, lezingen en film als startsignaal van geëngageerde burgers, straatcomités en actiegroepen die de leefbaarheid en levenskwaliteit in Borgerhout willen verbeteren. Samen streven we naar een solidaire samenleving. Dit evenement start om 13’30. De Karavaan is een van de smaakmakers en zal de namiddag rond 16’40 feestelijk afsluiten in de Roma. Allen daarheen!
Neem ook een kijkje op www.borgerhoutvanmensen.be en www.deroma.be/Kalender.aspx#!eventid=1446 !

Speellijst

 • zon, 19-03-2017 Aanvang: 16:40

  BorgerhouDt van mensen organiseert in de Roma 'Kick-off Picknick The Streets'. Een gezellige namiddag boordevol muziek, lezingen en film. De Karavaan speelt een korte maar stomende set als feestelijke afsluiter.


Kalender

activiteiten van Madam Fortuna
 • Internationale Romadag

  zon, 08 april '18

  Ook dit jaar viert Madam Fortuna de Internationale Romadag. We doen dat samen met onze Gentse collega's. Het feest zal doorgaan in De Centrale. Meer informatie volgt nog maar noteer alvast de datum in je agenda.

 • Concert De Karavaan

  vrij, 20 april '18

  De Karavaan speelt in Gent op het Doorstrekkersterrein. Meer info volgt nog.

 • Gastvrij Antwerpen

  vrij, 27 april '18

  Op 27 april organiseren we een dag vol verhalen en muziek i.s.m. met Gastvrij Antwerpen, Lokale Helden van Poppunt, Red Star Line Museum en DeRoma. We zijn volop bezig het programma samen te stellen, maar zet deze datum alvast in je agenda!

 • Concert De Karavaan

  zon, 27 mei '18

  Een concert van De Karavaan in de Bijloke in Gent. We houden jullie op de hoogte!

Bekijk de volledige kalender