Feest op de Internationale Roma Dag!

Madam Fortuna en Atlas vieren feest op de Internationale Roma Dag.

Op zaterdag 8 april organiseren Madam Fortuna en Atlas in Borgerhout een groot feest ter ere van de Internationale Roma Dag. Iedereen is welkom in Rataplan! Laat je meevoeren tijdens de dansinitiatie. Geniet van de lekkerste hapjes uit de Macedonische, Kosovaarse, Bulgaarse en Belgische keuken. En laat je helemaal gaan op het concert van De Karavaan. Deze enthousiaste band bestaat uit een mix van muzikanten uit de Romagemeenschap van Antwerpen en Brussel en muzikanten met een andere culturele origine. Ze repeteren sinds januari wekelijks in Madam Fortuna en hun repertoire is een spannende cross-over tussen balkan, gipsy, folk en funk. Eerdere concerten bewezen het al: met De Karavaan gaat het dak eraf en dat zal op de Internationale Roma Dag niet anders zijn!

Adres Rataplan: Wijnegemstraat 27 – 2140 Borgerhout

Hoe geraak ik in Rataplan: klik hier

De Internationale Roma Dag in Rataplan wordt mede mogelijk gemaakt door Madam Fortuna, Rataplan, de Romawerking van Atlas, integratie & inburgering en Stad Antwerpen.

Speellijst

 • zat, 08-04-2017 Aanvang: 17:00

  Madam Fortuna en Atlas vieren feest ter ere van de Internationale Roma Dag. We palmen de zalen van Rataplan in met lekker eten, dansinitiatie en een concert van De Karavaan. Vanaf 17h is iedereen welkom! Inkom is gratis.

Kalender

activiteiten van Madam Fortuna
 • Lokale Helden uit Borgerhout

  vrij, 28 april '17 17:00

  Op vrijdag 28 april zet Poppunt in heel Vlaanderen zijn Lokale Helden in de spotlight. Dit jaar doet ook Madam Fortuna mee. Met een straf programma vol muzikaal talent uit Borgerhout, gratis inkom, volkskeuken aan democratische prijzen en gezelligheid troef!

  Lees meer
 • De Karavaan gaat naar Parijs!

  zat, 13 mei '17

  De Karavaan gaat naar Parijs. Naar jaarlijkse gewoonte vindt er een openluchtfestival plaats op het plein aan de basiliek van Saint-Denis. En daar zorgt De Karavaan dit jaar voor een opzwepend concert! Wij houden jullie op de hoogte van dit Franse avontuur.

  Lees meer
 • De Karavaan op de Terlopleinfeesten

  zon, 14 mei '17 15:00

  Al meer dan 20 jaar organiseren verschillende buurtorganisaties het gezelligste buurtfeest van Borgerhout: Terlopleinfeest! Er is de Reuzenloop, fijne optredens, kinderanimatie en ook...een concert van De Karavaan. Zonnebril op en shaken maar!

  Lees meer
 • De Karavaan in Gent

  zat, 20 mei '17

  De Karavaan zet Gent op stelten. Op 20 mei vindt de 11de editie van Les Goûts de Gand plaats. Dit gratis wereldmuziekfestival strijkt weer neer in de Machariuswijk, de wijk rond de historische Sint-Baafsadbij en het aanpalende Coyendanspark. Het volledige programma wordt binnenkort bekend gemaakt door De Centrale, maar onze Karavaan is van de partij!

  Lees meer
 • De Karavaan in Oostende

  zat, 27 mei '17 21:00

  De Karavaan is uitgenodigd door onze collega's van Klein Verhaal in Oostende. Tegen de achtergrond van de havenstad duikt deze artistieke organisatie met evenveel warmte en engagement de kunsten in met mensen uit alle geledingen van de maatschappij. De ideale plek voor een concert van De Karavaan!

  Lees meer
 • De Karavaan in het Oude Badhuis

  zat, 10 juni '17

  Een concert van de Interstedelijke Karavaan in het Oude Badhuis. Verwacht je aan nog meer muzikanten en nog meer ambiance. Het Oude Badhuis zal daveren op zijn grondvesten. Kom dus mee feesten in Antwerpen Noord. Aanvangsuur volgt nog.

  Lees meer
 • De Karavaan Bij' De Vieze Gasten

  zat, 17 juni '17

  Bij' De Vieze Gasten zet zijn deuren wagenwijd open voor een concert van de Interstedelijke Karavaan. Op de plek waar de Gentse Karavaan wekelijks heeft gerepeteerd mogen alle deelnemers samen het podium betreden. Gent en omstreken: here we come!

  Lees meer
 • De Karavaan in Rataplan

  zon, 25 juni '17

  Voor wie het concert in het Oude Badhuis heeft gemist en voor diegenen die nog eens willen komen, speelt de Interstedelijke Karavaan nog eens een kanjer van een performance in Rataplan! Aanvangsuur volgt nog.

  Lees meer
Bekijk de volledige kalender