Feest op de Internationale Roma Dag!

Madam Fortuna en Atlas vieren feest op de Internationale Roma Dag.

Op zaterdag 8 april organiseren Madam Fortuna en Atlas in Borgerhout een groot feest ter ere van de Internationale Roma Dag. Iedereen is welkom in Rataplan! Laat je meevoeren tijdens de dansinitiatie. Geniet van de lekkerste hapjes uit de Macedonische, Kosovaarse, Bulgaarse en Belgische keuken. En laat je helemaal gaan op het concert van De Karavaan. Deze enthousiaste band bestaat uit een mix van muzikanten uit de Romagemeenschap van Antwerpen en Brussel en muzikanten met een andere culturele origine. Ze repeteren sinds januari wekelijks in Madam Fortuna en hun repertoire is een spannende cross-over tussen balkan, gipsy, folk en funk. Eerdere concerten bewezen het al: met De Karavaan gaat het dak eraf en dat zal op de Internationale Roma Dag niet anders zijn!

Adres Rataplan: Wijnegemstraat 27 – 2140 Borgerhout

Hoe geraak ik in Rataplan: klik hier

De Internationale Roma Dag in Rataplan wordt mede mogelijk gemaakt door Madam Fortuna, Rataplan, de Romawerking van Atlas, integratie & inburgering en Stad Antwerpen.

Speellijst

 • zat, 08-04-2017 Aanvang: 17:00

  Madam Fortuna en Atlas vieren feest ter ere van de Internationale Roma Dag. We palmen de zalen van Rataplan in met lekker eten, dansinitiatie en een concert van De Karavaan. Vanaf 17h is iedereen welkom! Inkom is gratis.

Kalender

activiteiten van Madam Fortuna
 • De Karavaan huldigt nieuw plein Langstraat in!

  don, 25 mei '17 17:00

  Er komt een nieuw plein op de hoek van de Langstraat in Borgerhout. En dat verdiend een feestje. En wie kan er beter voor de goeie muzikale vibes zorgen dan onze eigenste Karavaan!

 • De Karavaan in Oostende

  zat, 27 mei '17 20:00

  De Karavaan is uitgenodigd door onze collega's van kleinVerhaal in Oostende. Tegen de achtergrond van de havenstad duikt deze artistieke organisatie met evenveel warmte en engagement de kunsten in met mensen uit alle geledingen van de maatschappij. De ideale plek voor een concert van De Karavaan!

  Lees meer
 • De Karavaan in het Oude Badhuis

  zat, 10 juni '17 20:30

  Een concert van de Interstedelijke Karavaan in het Oude Badhuis. Verwacht je aan nog meer muzikanten en nog meer ambiance. Het Oude Badhuis zal daveren op zijn grondvesten. Kom dus mee feesten in Antwerpen Noord. Tickets: 10€ VVK en 12€ aan de kassa.

  Lees meer
 • De Karavaan Bij' De Vieze Gasten

  zat, 17 juni '17

  Bij' De Vieze Gasten zet zijn deuren wagenwijd open voor een concert van de Interstedelijke Karavaan. Op de plek waar de Gentse Karavaan wekelijks heeft gerepeteerd mogen alle deelnemers samen het podium betreden. Gent en omstreken: here we come!

  Lees meer
 • De Karavaan in Rataplan

  zon, 25 juni '17 15:00

  Voor wie het concert in het Oude Badhuis heeft gemist en voor diegenen die nog eens willen komen, speelt de Interstedelijke Karavaan nog eens een kanjer van een performance in Rataplan!

  Lees meer
 • De Karavaan speelt op de Gentse Feesten

  woe, 19 juli '17 21:30

  De Karavaan bouwt ook in de zomer feestjes! Wil je onder de zomerzon helemaal los gaan op funky balkan grooves dan moet je tijdens de Gentse Feesten naar het Luisterplein. Ambiance verzekerd!

Bekijk de volledige kalender