Gastvrij Antwerpen

GASTVRIJ ANTWERPEN 5 – Kom luisteren, zingen en dansen met de Lokale Helden!

 

Na een zeer geslaagde vorige editie in De Roma, organiseert Gastvrij Antwerpen de vijfde editie van het warmste feest van de wereld in Antwerpen, met kick-off op vrijdag 27 april in Madam Fortuna en avondfeest op zaterdag 28 april in De Roma.

Kom luisteren naar de lokale Helden! Bij de kick-off van de vijfde editie van Gastvrij Antwerpen staan verhalen centraal.
Ontdek het immateriële, culturele erfgoed van Macedonië tot Antwerpen, mondeling doorgegeven van de ene generatie op de andere. We brengen de avond al vroeg op gang met wereldse voorleessessies voor kinderen, multiculturele troubadours brengen al zingend hun verhalen en je kan zelf jouw (migratie)verhaal vertellen in de Red Star Line Verhalenbus. Madam Fortuna zorgt voor (h)eerlijke, kosmopolitische catering. Deze avond kadert eveneens in de derde editie van Lokale Helden Poppunt – kom af en luister naar de lokale Helden!

 

Kalender

activiteiten van Madam Fortuna
 • Internationale Romadag

  zon, 08 april '18

  Ook dit jaar viert Madam Fortuna de Internationale Romadag. We doen dat samen met onze Gentse collega's. Het feest zal doorgaan in De Centrale. Meer informatie volgt nog maar noteer alvast de datum in je agenda.

 • Concert De Karavaan

  vrij, 20 april '18

  De Karavaan speelt in Gent op het Doorstrekkersterrein. Meer info volgt nog.

 • Gastvrij Antwerpen

  vrij, 27 april '18

  Op 27 april organiseren we een dag vol verhalen en muziek i.s.m. met Gastvrij Antwerpen, Lokale Helden van Poppunt, Red Star Line Museum en DeRoma. We zijn volop bezig het programma samen te stellen, maar zet deze datum alvast in je agenda!

 • Concert De Karavaan

  zon, 27 mei '18

  Een concert van De Karavaan in de Bijloke in Gent. We houden jullie op de hoogte!

Bekijk de volledige kalender