Klank van de Stad 2017

Sinds januari repeteren drie groepen van enthousiaste deelnemers voor het muzikale theaterproject ‘Klank van de Stad’. In cc Deurne, cc Berchem, Het Oude Badhuis en Madam Fortuna is er de afgelopen maanden hard gewerkt. De deelnemers hebben elkaar leren kennen en zijn de vloer opgegaan voor het verzamelen van materiaal rond het thema ‘geld’. De tijd vliegt en aan deze voorbereidende onderzoeksfase komt stilaan een einde. De groepen die repeteren in Madam Fortuna, Cc Deurne en Cc Berchem hebben hun laatste repetitie al achter de rug. De deelnemers die in Het Oude Badhuis aan het werk zijn, hebben komend weekend hun laatste bijeenkomst van dit seizoen. Hieronder al enkele sfeerbeelden van de afgelopen weekends.

Kalender

activiteiten van Madam Fortuna
 • Internationale Romadag

  zon, 08 april '18

  Ook dit jaar viert Madam Fortuna de Internationale Romadag. We doen dat samen met onze Gentse collega's. Het feest zal doorgaan in De Centrale. Meer informatie volgt nog maar noteer alvast de datum in je agenda.

 • Concert De Karavaan

  vrij, 20 april '18

  De Karavaan speelt in Gent op het Doorstrekkersterrein. Meer info volgt nog.

 • Gastvrij Antwerpen

  vrij, 27 april '18

  Op 27 april organiseren we een dag vol verhalen en muziek i.s.m. met Gastvrij Antwerpen, Lokale Helden van Poppunt, Red Star Line Museum en DeRoma. We zijn volop bezig het programma samen te stellen, maar zet deze datum alvast in je agenda!

 • Concert De Karavaan

  zon, 27 mei '18

  Een concert van De Karavaan in de Bijloke in Gent. We houden jullie op de hoogte!

Bekijk de volledige kalender