Klank van de Stad 2017 zoekt JOU!

Ook in 2017 gaan we bij Madam Fortuna op zoek naar de ‘Klank van de Stad’. We doen stadsindrukken op, gaan in interactie met mede-inwoners en verklanken de vele stemmen van de stad via theater en muziek.

Dit jaar gooien we onze zintuigen op het thema ‘de geur van geld’. We zoeken antwoorden op vragen als: wat doet geld met ons? In welke mate bepaalt het onze sociale verhoudingen met buren, familie, overheid? Wat betekent geld hebben? Wat betekent geld geven?

Madam Fortuna staat garant voor een inspirerend traject naar voorstellingen in Het Oude Badhuis, CC Deurne en Cultuurcentrum Berchem, met aandacht voor ieders inbreng en onder professionele begeleiding.

HEB JIJ ZIN OM SAMEN MET ONS DE KLANK VAN DE STAD TE ONTDEKKEN VIA THEATER? BEWEGING EN MUZIEK? OP HET TONEEL, IN HET KOOR, OF ACHTER DE SCHERMEN? STUUR EEN MAILTJE NAAR INFO@MADAMFORTUNA.BE, BEL NAAR 03 235 05 52, EN KOM LANGS OP EEN VAN ONZE INFOMOMENTEN (ZIE KALENDER).

Het project start in januari 2017 en werkt toe naar voorstellingen in november en december 2017.

Een project van Madam Fortuna in samenwerking met Het Oude Badhuis, ccDeurne en Cultuurcentrum Berchem. Met steun van de stad Antwerpen en de Vlaamse Overheid.

Speellijst

 • don, 08-12-2016 Aanvang: 16:00

  Infomoment Klank van de Stad 2017 Deurne

  (16 - 21 uur) in cc Deurne, Frans Messingstraat 36, 2100 Deurne

 • zat, 10-12-2016 Aanvang: 13:00

  Infomoment Klank van de Stad 2017 berchem

  (13 - 18 uur) in ccBe, Driekoningenstraat 126, 2600 Berchem

 • zat, 17-12-2016 Aanvang: 13:00

  Infomoment Klank van de Stad 2017 antwerpen-noord

  (13 - 18 uur) in Het Oude Badhuis, Stuivenbergplein 38, 2060 Antwerpen

Kalender

activiteiten van Madam Fortuna
 • Lokale Helden uit Borgerhout

  vrij, 28 april '17 17:00

  Op vrijdag 28 april zet Poppunt in heel Vlaanderen zijn Lokale Helden in de spotlight. Dit jaar doet ook Madam Fortuna mee. Met een straf programma vol muzikaal talent uit Borgerhout, gratis inkom, volkskeuken aan democratische prijzen en gezelligheid troef!

  Lees meer
 • De Karavaan gaat naar Parijs!

  zat, 13 mei '17

  De Karavaan gaat naar Parijs. Naar jaarlijkse gewoonte vindt er een openluchtfestival plaats op het plein aan de basiliek van Saint-Denis. En daar zorgt De Karavaan dit jaar voor een opzwepend concert! Wij houden jullie op de hoogte van dit Franse avontuur.

  Lees meer
 • De Karavaan op de Terlopleinfeesten

  zon, 14 mei '17 15:00

  Al meer dan 20 jaar organiseren verschillende buurtorganisaties het gezelligste buurtfeest van Borgerhout: Terlopleinfeest! Er is de Reuzenloop, fijne optredens, kinderanimatie en ook...een concert van De Karavaan. Zonnebril op en shaken maar!

  Lees meer
 • De Karavaan in Gent

  zat, 20 mei '17

  De Karavaan zet Gent op stelten. Op 20 mei vindt de 11de editie van Les Goûts de Gand plaats. Dit gratis wereldmuziekfestival strijkt weer neer in de Machariuswijk, de wijk rond de historische Sint-Baafsadbij en het aanpalende Coyendanspark. Het volledige programma wordt binnenkort bekend gemaakt door De Centrale, maar onze Karavaan is van de partij!

  Lees meer
 • De Karavaan in Oostende

  zat, 27 mei '17 21:00

  De Karavaan is uitgenodigd door onze collega's van Klein Verhaal in Oostende. Tegen de achtergrond van de havenstad duikt deze artistieke organisatie met evenveel warmte en engagement de kunsten in met mensen uit alle geledingen van de maatschappij. De ideale plek voor een concert van De Karavaan!

  Lees meer
 • De Karavaan in het Oude Badhuis

  zat, 10 juni '17

  Een concert van de Interstedelijke Karavaan in het Oude Badhuis. Verwacht je aan nog meer muzikanten en nog meer ambiance. Het Oude Badhuis zal daveren op zijn grondvesten. Kom dus mee feesten in Antwerpen Noord. Aanvangsuur volgt nog.

  Lees meer
 • De Karavaan Bij' De Vieze Gasten

  zat, 17 juni '17

  Bij' De Vieze Gasten zet zijn deuren wagenwijd open voor een concert van de Interstedelijke Karavaan. Op de plek waar de Gentse Karavaan wekelijks heeft gerepeteerd mogen alle deelnemers samen het podium betreden. Gent en omstreken: here we come!

  Lees meer
 • De Karavaan in Rataplan

  zon, 25 juni '17

  Voor wie het concert in het Oude Badhuis heeft gemist en voor diegenen die nog eens willen komen, speelt de Interstedelijke Karavaan nog eens een kanjer van een performance in Rataplan! Aanvangsuur volgt nog.

  Lees meer
Bekijk de volledige kalender