Lokale Helden uit Borgerhout

Op vrijdag 28 april zet Poppunt in heel Vlaanderen zijn Lokale Helden in de spotlight. Ook Madam Fortuna doet dit jaar mee! Er is massaal gereageerd op onze oproep om je in te schrijven voor een plekje op ons podium. Waarvoor dank! Het doet ons deugd dat er in Borgerhout zoveel muzikaal talent vertoeft. We stellen uit al deze inzendingen een straf programma samen. Kom op 28 april dus supporteren voor je lief en de buren of kom gewoon mee genieten van een heerlijke avond. De inkom is gratis, er is doorlopend een volkskeuken aan democratische prijzen en gezelligheid troef!

(Deze avond vindt plaats onder de noemer ‘Madam Fortuna dagen’ en wordt mogelijk gemaakt met de steun van het district Borgerhout)

Speellijst

 • vrij, 28-04-2017 Aanvang: 17:00

  Lokale Helden uit Borgerhout

  Op vrijdag 28 april zet Poppunt in heel Vlaanderen zijn Lokale Helden in de spotlight. Dit jaar doet ook Madam Fortuna mee. Met een straf programma vol muzikaal talent uit Borgerhout, gratis inkom, volkskeuken aan democratische prijzen en gezelligheid troef!

Kalender

activiteiten van Madam Fortuna
 • Internationale Romadag

  zon, 08 april '18 19:00

  Ook dit jaar viert Madam Fortuna de Internationale Romadag. We doen dat samen met onze Gentse collega's. In De Centrale vinden op 8 april verschillende activiteiten plaats die de Romacultuur in de kijker zetten. Vanaf 19 uur kun je kennismaken met verschillende projecten met Roma-kinderen in Gent. Een documentaire zal de situatie van enkele Roma in de stad tonen. Er staat ook live muziek op het programma: Intercity Karavan, een gelegenheidsband met Roma-muzikanten, brengt wereldmuziek met veel accordeon, viool en ambiance. De toegang is gratis.

 • Concert De Karavaan

  vrij, 20 april '18

  De Karavaan speelt in Gent op het Doorstrekkersterrein. Meer info volgt nog.

 • Gastvrij Antwerpen

  vrij, 27 april '18

  27 april en 28 april staat er een heus feestweekend gepland met de 5de editie van Gastvrij Antwerpen. Op 27 april kun je komen luisteren naar de verhalen en muziek van de Lokale Helden in Madam Fortuna. Op 28 april kun je zingen en dansen met je Lokale Helden in De Roma. I.s.m. Gastvrij Antwerpen, Lokale Helden van Poppunt, Red Star Line Museum en De Roma. Meer info bij de activiteiten op onze site.

 • Concert De Karavaan

  zon, 27 mei '18

  Een concert van De Karavaan in de Bijloke in Gent. We houden jullie op de hoogte!

Bekijk de volledige kalender