Lokale Helden uit Borgerhout

Op vrijdag 28 april zet Poppunt in heel Vlaanderen zijn Lokale Helden in de spotlight. Ook Madam Fortuna doet dit jaar mee! Er is massaal gereageerd op onze oproep om je in te schrijven voor een plekje op ons podium. Waarvoor dank! Het doet ons deugd dat er in Borgerhout zoveel muzikaal talent vertoeft. We stellen uit al deze inzendingen een straf programma samen. Kom op 28 april dus supporteren voor je lief en de buren of kom gewoon mee genieten van een heerlijke avond. De inkom is gratis, er is doorlopend een volkskeuken aan democratische prijzen en gezelligheid troef!

(Deze avond vindt plaats onder de noemer ‘Madam Fortuna dagen’ en wordt mogelijk gemaakt met de steun van het district Borgerhout)

Speellijst

 • vrij, 28-04-2017 Aanvang: 17:00

  Lokale Helden uit Borgerhout

  Op vrijdag 28 april zet Poppunt in heel Vlaanderen zijn Lokale Helden in de spotlight. Dit jaar doet ook Madam Fortuna mee. Met een straf programma vol muzikaal talent uit Borgerhout, gratis inkom, volkskeuken aan democratische prijzen en gezelligheid troef!

Kalender

activiteiten van Madam Fortuna
 • ”Melodías del Corazón“

  vrij, 16 maart '18 20:30

  De uit Barcelona afkomstige zangeres Mónica Coronado heeft samen met gipsyflamenco gitarist Manito een gepassioneerd concertprogramma met Spaanstalige liederen. Inkom: 10€. Locatie: zaal Madam Fortuna.

  Lees meer
 • Internationale Romadag

  zon, 08 april '18

  Ook dit jaar viert Madam Fortuna de Internationale Romadag. Meer informatie volgt nog maar noteer alvast de datum in je agenda.

 • Fortunadag / Lokale Helden

  vrij, 27 april '18

  Op 27 en 28 april staat de volgende 'Fortunadag' gepland ism. met Gastvrij Antwerpen en Poppunt. We zijn volop bezig het programma samen te stellen, maar zet deze data alvast in je agenda!

Bekijk de volledige kalender