Vrijwilligers

Madam Fortuna opent haar deuren graag voor vrijwilligers. Iedereen die zich wil engageren en zijn of haar schouders onder de werking van Madam Fortuna wilt zetten, is meer dan welkom. We zijn op zoek naar mensen die ons kunnen helpen bij verschillende activiteiten: flyeren, bar, buffet, administratie, koken, de tuin netjes houden, … . Alle helpende handen zijn welkom. Uiteraard mag je steeds aangeven welke ‘taken’ jouw voorkeur krijgen.

Ben je een geweldig administratief talent of een technisch wonder en wil je onze ploeg versterken? Dan kan! Stuur een mailtje naar info@madamfortuna.be en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Als vrijwilliger ontvang je Fortuna coins. Met deze coins kun je drankjes kopen aan de bar, meegaan met uitstappen, deelnemen aan activiteiten, voorstellingen bijwonen,…

Kalender

activiteiten van Madam Fortuna
  • Concert De Karavaan

    zon, 27 mei '18 11:00

    Een concert van De Karavaan op Côté Jardin in Gent, een gratis muzikale picknick. Een mix van eten, drinken en muzikaal genot. Start concert De Karavaan: 11h. Locatie: tuin van het Muziekcentrum De Bijloke.

Bekijk de volledige kalender