De Karavaan in Oostende

Op zaterdag 27 mei speelt De Karavaan op het podium van kleinVerhaal in Oostende. Tegen de achtergrond van de havenstad duikt deze artistieke organisatie met evenveel warmte en engagement de kunsten in met mensen uit alle hoeken van de maatschappij. Onder de noemer ‘De Avonden’ nodigt kleinVerhaal collega sociaal-artistieke organisaties uit om hun werk te presenteren in het kleinVerhaal atelier of op Oostendse podia.

Op zo’n avond is iedere Oostendenaar welkom: deelnemers, vrijwilligers, kunstenaars, vrienden of supporters… kleinVerhaal nodigt ook telkens een gastkok uit die een culinaire maaltijd bereidt voor een vijftigtal gasten en zo start de avond met een lekker en gezellig diner. Wij zijn erg blij ons muziekproject De Karavaan voor te stellen in Oostende in een kader waar het draait om ontmoeting en uitwisseling. Daarom stellen we graag kleinVerhaal iets uitgebreider aan jullie voor.

De Avonden start om 18’30 en inschrijven kan via hans@kleinverhaal.be

Adres kleinVerhaal: Sint-Sebastiaanstraat 16 – 8400 Oostende

www.kleinverhaal.be

Over kleinVerhaal:

kleinVerhaal vzw is een participatieve kunstpraktijk die tegen de achtergrond van havenstad Oostende een inspirerende ontmoetings- en creatieplek organiseert waar mensen vanuit alle geledingen van de maatschappij, inclusief de meest kwetsbaren, in de kunsten duiken.

kleinVerhaal gaat in zee met professionele, geëngageerde kunstenaars uit film, dans en muziek voor open ateliers waarin een bonte mix van mensen met diverse achtergronden, culturen en leeftijden hun verbeelding vorm geven.

Vanuit het hart van de samenleving en via de weg van de kunsten vertaalt, ondervraagt en documenteert kleinVerhaal de complexiteit van de huidige maatschappij in weerbarstige creaties en prikkelende acties.

Speellijst

  • zat, 27-05-2017 Aanvang: 20:00

    De Karavaan in Oostende

    De Karavaan is uitgenodigd door onze collega's van kleinVerhaal in Oostende. Tegen de achtergrond van de havenstad duikt deze artistieke organisatie met evenveel warmte en engagement de kunsten in met mensen uit alle geledingen van de maatschappij. De ideale plek voor een concert van De Karavaan!

Kalender

activiteiten van Madam Fortuna