Feest op de Internationale Roma Dag!

Madam Fortuna en Atlas vieren feest op de Internationale Roma Dag.

Op zaterdag 8 april organiseren Madam Fortuna en Atlas in Borgerhout een groot feest ter ere van de Internationale Roma Dag. Iedereen is welkom in Rataplan! Laat je meevoeren tijdens de dansinitiatie. Geniet van de lekkerste hapjes uit de Macedonische, Kosovaarse, Bulgaarse en Belgische keuken. En laat je helemaal gaan op het concert van De Karavaan. Deze enthousiaste band bestaat uit een mix van muzikanten uit de Romagemeenschap van Antwerpen en Brussel en muzikanten met een andere culturele origine. Ze repeteren sinds januari wekelijks in Madam Fortuna en hun repertoire is een spannende cross-over tussen balkan, gipsy, folk en funk. Eerdere concerten bewezen het al: met De Karavaan gaat het dak eraf en dat zal op de Internationale Roma Dag niet anders zijn!

Adres Rataplan: Wijnegemstraat 27 Р2140 Borgerhout

Hoe geraak ik in Rataplan: klik hier

De Internationale Roma Dag in Rataplan wordt mede mogelijk gemaakt door Madam Fortuna, Rataplan, de Romawerking van Atlas, integratie & inburgering en Stad Antwerpen.

Speellijst

  • zat, 08-04-2017 Aanvang: 17:00

    Madam Fortuna en Atlas vieren feest ter ere van de Internationale Roma Dag. We palmen de zalen van Rataplan in met lekker eten, dansinitiatie en een concert van De Karavaan. Vanaf 17h is iedereen welkom! Inkom is gratis.

Kalender

activiteiten van Madam Fortuna