Nieuws

 • Repetities ‘Een stad voor iedereen en niemand’ in beeld

  De voorstelling ‘Een stad voor iedereen en niemand’ gaat 25 januari in première in cc Deurne. Spelers en muzikanten zijn inwoners uit verschillende Antwerpse districten: een bonte groep van liefhebbers en professionelen, jong en oud (van 9 tot 83 jaar) en met diverse achtergronden. Samen improviseren ze rond het thema ‘tolerantie’. Het resultaat is een…
 • Voorjaar 2020: ‘Ik ben Hussein, wie ben jij?’

  Hussein leeft sinds drie jaar in België. Hij zoekt naar motivaties om zijn toekomst uit te bouwen in West-Europa en gaat tegelijkertijd op zoek naar zijn plek in de maatschappij. Over deze zoektochten gaat hij in dialoog met het publiek. Hij zoekt de toeschouwers op en wil weten wie zij zijn, waar zij naar op…
 • Veiling schilderij Koen Broucke

  ‘Mijn kraaienhandschoen”, ons geschonken door Koen Broucke in het kader van de Warmste Week, heeft een nieuwe eigenaar gevonden! En die nieuwe eigenaar willen we met al onze deelnemers van het project ‘Een stad voor iedereen en niemand’ heel erg bedanken! Dikke dikke dikke merci!
 • Hussein Mahdi op Wintervuur

  Tijdens deze laatste editie van Wintervuur speelt Hussein Mahdi zijn monoloog ‘Ik ben Hussein, wie ben jij’ op 2, 3 en 4 januari. Telkens om 19h in de zaal van het Merksemdok. Tickets (8€) zijn te bestellen via deze link.
 • Burgerbegroting – we zijn erbij!

  Waw! Dikke merci aan iedereen die op ons project gestemd heeft! De Burgerbegroting kent ons maar liefst 7.500€ toe. Olé! We gaan van ‘Een stad voor iedereen en niemand’ een knalproject maken. Beloofd!
 • Over ‘schoolmaaltijden’ in De Kompaan

  Woensdag 11 december om 19’30 organiseert De Kompaan een inspiratieavond over ‘schoolmaaltijden in Antwerpen’. Hoe kun je als burger hierin een rol spelen. Ism. Wervel en Lunch met lef. Locatie: De Kompaan / Sergeyselsstraat 16 / gratis.  
 • De Warmste week – wij zijn een goed doel!

  Wil je dit jaar meedoen aan de Warmste Week en zoek je nog een goed doel om je voor in te zetten? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Tot 13 december kun je je actie nog registreren. Klik HIER. Ook als vrijwilliger kun jij bij ons aan de slag. Iedereen van Madam…
 • Burgerbegroting – stem op ons

  Op 13 oktober vindt het burgerbegrotingsfestival plaats in het Zuiderpershuis. Wij doen mee met ons project ‘Een stad voor iedereen en niemand’. Je kan online stemmen (klik HIER) of naar het Zuiderpershuis komen om live te stemmen (stuur je naam + mailadres naar sofie@madamfortuna.be, wij doen de rest). Verspreid de boodschap 🙂 Dikke merci!