Nieuws

 • Burgerbegroting – we zijn erbij!

  Waw! Dikke merci aan iedereen die op ons project gestemd heeft! De Burgerbegroting kent ons maar liefst 7.500€ toe. Olé! We gaan van ‘Een stad voor iedereen en niemand’ een knalproject maken. Beloofd!
 • De Kompaan: activiteiten

  Dit najaar komt De Kompaan stilaan op gang met oogsten en sap maken. En er staan ook boeiende lezingen op het programma! Kom 14 oktober om 20u naar De Kompaan – Sergeyselsstraat 16 en laat je inspireren door ‘Plattelandspioniers’. Ism Wervel.
 • De Warmste week – wij zijn een goed doel!

  Wil je dit jaar meedoen aan de Warmste Week en zoek je nog een goed doel om je voor in te zetten? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Tot 13 december kun je je actie nog registreren. Klik HIER. Iedereen van Madam Fortuna dankt je daarvoor!
 • Burgerbegroting – stem op ons

  Op 13 oktober vindt het burgerbegrotingsfestival plaats in het Zuiderpershuis. Wij doen mee met ons project ‘Een stad voor iedereen en niemand’. Je kan online stemmen (klik HIER) of naar het Zuiderpershuis komen om live te stemmen (stuur je naam + mailadres naar sofie@madamfortuna.be, wij doen de rest). Verspreid de boodschap 🙂 Dikke merci!
 • Onze spelers op WIPCOOP

  Dit najaar vind WIPCOOP plaats, een festival georganiseerd door Mestizo Arts Platform. Drie van onze projecten staan geprogrammeerd! Tijdens WIPCOOP Plays speelt Hussein zijn monoloog op 12 nov en Idy brengt zijn monoloog op 13 nov. Tijdens WIPCOOP op 7 nov kun je Zukisa aan het werk zien. Tickets via Mestizo.
 • Don’t walk – Boogie

  De zebrapaden van onze dansvoorstelling ‘Don’t walk – Boogie’ zijn bekend! Check de projectpagina van deze bijzondere locatievoorstelling voor de data/uren en locaties! Een dansperformance gecreëerd door choreografe en danseres Katja Pire.
 • we spelen op Zomer van Antwerpen

  De laatste dagen van onze speelreeks op Zomer van Antwerpen zijn ingegaan. Vrijdag 23/8 zijn er nog kaarten, de andere voorstellingen zijn uitverkocht. Maar je kan je kans wagen op de wachtlijst! Tickets via ZVA affichebeeld ©Katja Pire
 • De Antwerpse Karavaan op de Terlopleinfeesten

  We trekken het festivalseizoen op gang met een zomers optreden van de Antwerpse Karavaan op de Terlopleinfeesten. Kom op 9 juni naar dit bruisend plein en geniet om 15u30 van een opzwepend concert!