Nieuws

 • Labo Jazz Jams

  Donderdag 18 oktober is iedereen welkom om te komen jammen tijdens de Labo Jazz Jams. Deze jams zijn een initiatief van Marcelo Moncada/Intercultural Jazz: 4 donderdagen met 4 thema’s. Nu donderdag is Bebop aan de beurt. Gratis inkom. Van 20u tot 23u.
 • Fototentoonstelling Annick Donckers

  Van 15 tem. 19 oktober kun je in MF komen kijken naar het werk van fotografe Annick Donckers. Zij volgde Omed, een Koerdische vluchteling die in Antwerpen terecht kwam. Donderdag 18 oktober om 18u vertelt organisator iDROPS u meer over haar werk tijdens het openingsmoment.
 • u was fantastisch publiek

  Stem van de stad zit erop. 2 weekends lang hebben we gespeeld op straten en op pleinen, in de verschillende districten van de stad. Het weer zat mee, de voorstelling groeide keer op keer en het publiek had een aandachtig luisterend oor. De hele ploeg heeft genoten!
 • Gezocht: muzikanten en zangers

  16, 17 en 18 november trekt MF naar kleinVerhaal in Oostende voor een experimentele jam die een heel weekend gaat duren. We zoeken nog zangers, strijkers en percussionisten. 5 plaatsen hebben we nog. Voor meer info check de projectpagina van ‘MF meets kleinVerhaal’.
 • Burgerbegroting 2018: stem op ons project

  MF doet mee met “Als we niet dansen, zal opa sterven”, waarbij jongeren uit verschillende (Roma) gemeenschappen in de zomer van 2019 een week lang neerstrijken in Antwerpen met theater, muziek en workshops. Stemmen op dit project kan online of je kan mee naar het burgerbegrotingfestival op 21 oktober. Alle info vind je op onze…
 • MF op instagram

  Volg ons reilen en zeilen op…instagram. Onder de naam madamfortuna_vzw brengen we je op de hoogte van wat er allemaal achter de schermen gebeurd. Volg ons, like ons, deel met ons.