Nieuws

 • Hussein Mahdi in de Arenberg

  Dinsdag 12 november speelt Hussein Mahdi zijn monoloog ‘Ik ben Hussein, wie ben jij’ op het WIPCOOP/MAP festival in de Arenberg in Antwerpen. Om 20’30 / tickets via Arenberg of WIPCOOP te bestellen.
 • Burgerbegroting – we zijn erbij!

  Waw! Dikke merci aan iedereen die op ons project gestemd heeft! De Burgerbegroting kent ons maar liefst 7.500€ toe. Olé! We gaan van ‘Een stad voor iedereen en niemand’ een knalproject maken. Beloofd!
 • Over ‘schoolmaaltijden’ in De Kompaan

  Woensdag 11 december om 19’30 organiseert De Kompaan een inspiratieavond over ‘schoolmaaltijden in Antwerpen’. Hoe kun je als burger hierin een rol spelen. Ism. Wervel en Lunch met lef. Locatie: De Kompaan / Sergeyselsstraat 16 / gratis.  
 • De Warmste week – wij zijn een goed doel!

  Wil je dit jaar meedoen aan de Warmste Week en zoek je nog een goed doel om je voor in te zetten? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Tot 13 december kun je je actie nog registreren. Klik HIER. Ook als vrijwilliger kun jij bij ons aan de slag. Iedereen van Madam…
 • Burgerbegroting – stem op ons

  Op 13 oktober vindt het burgerbegrotingsfestival plaats in het Zuiderpershuis. Wij doen mee met ons project ‘Een stad voor iedereen en niemand’. Je kan online stemmen (klik HIER) of naar het Zuiderpershuis komen om live te stemmen (stuur je naam + mailadres naar sofie@madamfortuna.be, wij doen de rest). Verspreid de boodschap 🙂 Dikke merci!
 • Onze spelers op WIPCOOP

  Dit najaar vind WIPCOOP plaats, een festival georganiseerd door Mestizo Arts Platform. Drie van onze projecten staan geprogrammeerd! Tijdens WIPCOOP Plays speelt Hussein zijn monoloog op 12 nov en Idy brengt zijn monoloog op 13 nov. Tijdens WIPCOOP op 7 nov kun je Zukisa aan het werk zien. Tickets via Mestizo.
 • Don’t walk – Boogie

  De zebrapaden van onze dansvoorstelling ‘Don’t walk – Boogie’ zijn bekend! Check de projectpagina van deze bijzondere locatievoorstelling voor de data/uren en locaties! Een dansperformance gecreëerd door choreografe en danseres Katja Pire.
 • we spelen op Zomer van Antwerpen

  De laatste dagen van onze speelreeks op Zomer van Antwerpen zijn ingegaan. Vrijdag 23/8 zijn er nog kaarten, de andere voorstellingen zijn uitverkocht. Maar je kan je kans wagen op de wachtlijst! Tickets via ZVA affichebeeld ©Katja Pire