Nieuws

 • Toonmoment – Acte de présence

  Binnenkort is het zover: de spelers van ons speltraject Acte de présence tonen hun werk. ‘Speel het spel’ is te zien op 1 feb om 20u30, 2 feb om 20u30 en 3 feb om 16u00. Inkom aan de deur: 3€. Meer info vindt je verder op onze site.
 • Performers voor ons nieuwe stadsproject gezocht!

  Vanaf maart 2019 werkt Madam Fortuna aan haar muziektheatervoorstelling ‘Een stad voor iedereen en niemand’. Het wordt een voorstelling met muziek, theater en zang. Zing jij graag? En heb je ook goesting om te bewegen? Kom dan naar één van onze ontmoetingsmomenten voor meer info: zaterdag 9 februari om 13u @ cc Deurne / zaterdag…
 • Bedankt om te investeren in De Kompaan!

  Bedankt aan alle investeerders die onze crowdfunding campagne tot een groot succes hebben gemaakt. We staan weeral een stap dichter bij het realiseren van het voedselatelier De Kompaan. De plannen worden de komende periode verder uitgebroed. Binnenkort brengen we jullie verder op de hoogte. Nogmaals een dikke dikke dikke merci!
 • Wij zoeken muzikale Lokale Helden….

  Kom je uit Borgerhout en heb je een muzikaal talent? Ben je singer-songwriter, speel je in een band, ben je lid van een fanfare of…. Schrijf je dan in voor onze ‘Lokale Helden’ op vrijdag 26 april en speel op het Moorkensplein tijdens ons MF-feestweekend. Zijn ook nog nodig: helpende handen voor de catering, bar,…
 • Kom kijken naar talent uit de buurt

  Nu zaterdag 19 januari/ openingsconcert Het Kip & De Ei, een reeks double bills die draaien rond het puur muzikale / programma: Benjamin Glorieux met Cellosuites Bach en Felix Kubin’s Mineralorchester / start 20h/tickets: 10€ voorverkoop en 12€ kassa (via www.hetkipendeei.be)