Nieuws

 • Onze spelers op WIPCOOP

  Dit najaar vind WIPCOOP plaats, een festival georganiseerd door Mestizo Arts Platform. Drie van onze projecten staan geprogrammeerd! Tijdens WIPCOOP Plays speelt Hussein zijn monoloog op 12 nov en Idy brengt zijn monoloog op 13 nov. Tijdens WIPCOOP op 7 nov kun je Zukisa aan het werk zien. Tickets via Mestizo.
 • Don’t walk – Boogie

  De zebrapaden van onze dansvoorstelling ‘Don’t walk – Boogie’ zijn bekend! Check de projectpagina van deze bijzondere locatievoorstelling voor de data/uren en locaties! Een dansperformance gecreëerd door choreografe en danseres Katja Pire.
 • we spelen op Zomer van Antwerpen

  De laatste dagen van onze speelreeks op Zomer van Antwerpen zijn ingegaan. Vrijdag 23/8 zijn er nog kaarten, de andere voorstellingen zijn uitverkocht. Maar je kan je kans wagen op de wachtlijst! Tickets via ZVA affichebeeld ©Katja Pire
 • De Antwerpse Karavaan op de Terlopleinfeesten

  We trekken het festivalseizoen op gang met een zomers optreden van de Antwerpse Karavaan op de Terlopleinfeesten. Kom op 9 juni naar dit bruisend plein en geniet om 15u30 van een opzwepend concert!
 • Zingen op zondagavond met Al Kantaar

  De data voor Al Kantaar zijn bekend! Kom mee zingen op zondagavond:6/10 – 20/10 – 3/11 – 10/11 – 1/12 – 15/12 – telkens van 19u30 tot 21u30. Iedereen is welkom!
 • Fiesta Fortuna was een succes!

  Dankjewel medewerkers, vrijwilligers, muzikanten, performers, workshopbegeleiders en bezoekers! Jullie hebben ons 3-daags festival tot een succes gemaakt. Ook al verdween de zon af en toe achter de wolken, we hebben genoten van jullie talrijke opkomst! Proost op de volgende 10 jaar! Sfeerfoto’s kun je zien op de projectpagina….