Ben jij de nieuwe bestuurder van Amaro vzw?

Amaro vzw ondersteunt sinds 2018 artistieke expressievormen van de Roma in Vlaanderen. De vereniging bevordert ontmoeting tussen Roma en andere culturen, met aandacht voor alle generaties. Ze zet in op het delen van artistieke projecten die daaruit ontstaan in Vlaanderen en daarbuiten.

Amaro vzw organiseert ook elk jaar de Internationale Romadag, samen met Madam Fortuna vzw en De Centrale. Met die dag ondersteunen we de Romagemeenschappen in Antwerpen en Gent, in het vieren van hun identiteit en Roma-cultuur. Dit jaar valt deze dag op 5 april.

Wie zoeken we?

Amaro vzw zoekt betrokken mensen (m/v/x), bij voorkeur met roots in de Romagemeenschap of een sterke affiniteit, om de Raad van Bestuur te versterken. De Raad van Bestuur bepaalt in samenspraak met de dagelijkse leiding het algemeen beleid van Amaro. Ze vergadert 4 keer per jaar op een avond, in Gent of Antwerpen.

Stel je kandidaat!

Zet jij mee je stempel op de Internationale Romadag en andere artistieke projecten zoals de Karavaan in Antwerpen, Gent en Leuven, maar ook internationale projecten? Leer je graag nieuwe mensen kennen en breid je graag je netwerk uit? Dan is dit je kans! Heb je nog vragen? Neem gerust contact voor meer informatie.

Stel je per e-mail kandidaat bij delphine@madamfortuna.be voor 31 maart 2020.