Zing je mee met ons stadskoor?

Gezocht: zangers voor stadskoor ‘De Bekeerlinge’

In mei 2022 brengt Operaballet Vlaanderen de nieuwe opera ‘De Bekeerlinge’ op het podium. De opera is gebaseerd op de roman van Stefan Hertmans. De opera krijgt een extra dimensie, door te werken met een gemengd stadskoor. Jij kan dus mee op het podium komen staan. Jong, oud, Belg of andere roots: vanaf 16 jaar kan iedereen zich opgeven om mee te zingen. Om deze droom waar te maken, werkt Opera Ballet Vlaanderen samen met Kunstlab Madam Fortuna en Het Oude Badhuis.

Meer info over deze opera

Zing je mee met het stadskoor?

Zin om in ons stadskoor te zingen in deze nieuwe opera? Iedereen vanaf 16 jaar is  welkom. Je achtergrond maakt niet uit. We starten in september en repeteren wekelijks. Ervaring is niet nodig, maar wel je engagement om er wekelijks bij te zijn. De première van de opera is voorzien in mei 2022. Het stadskoor zal 40 mensen tellen, van alle achtergronden. Zing je graag en wil je een bijzondere muzikale ontmoeting: schrijf je dan in.

Voor inschrijving of meer informatie: stuur een mailtje naar dorien@madamfortuna.be

Je kan inschrijven tot 15 juni 2021.

 

De bekeerlinge is een coproductie tussen Opera Ballet Vlaanderen en de Opéra Rouen Haute Normandie in samenwerking met Muziektheater Transparant. Deze drie partners zijn de opdrachtgevers voor de compositie. Madam Fortuna en ontmoetingscentrum Het Oude Badhuis werken samen met Opera Ballet Vlaanderen aan de begeleiding van het stadskoor.