Club Fortuna

Met trots stellen wij onze CLUB FORTUNA voor. Je kan lid worden door je als vrijwilliger aan te melden en ons te steunen met je helpende hand. Meer informatie over de verschillende vrijwilligersgroepen en hoe je aan te melden, vind je op onze site onder het item ‘vrijwilligerswerking’.

Toetreden tot de club kan ook ook door de aankoop van een FORTUNA COIN: een unieke munteenheid die staat voor warmte en genegenheid binnen Madam Fortuna. En voor ieder wat wils, want er zijn verschillende soorten coins: KOPER (20€), BRONS (75€), ZILVER (250€) en GOUD (500€). De coin(s) die je aankoopt, investeert Madam Fortuna rechtstreeks in haar vrijwilligers en deelnemers. Want met de Fortuna coin worden zij vergoed voor deelname aan de projecten en hun taken als vrijwilliger. Op hun beurt kunnen onze Fortunati onze voorstellingen bezoeken, een drankje bestellen na afloop van een activiteit of kunnen we voor hen een sociale begeleider aanstellen bij een project. Daarnaast gebruikt Madam Fortuna de coins om haar infrastructuur te verbeteren zodat onze projecten in betere omstandigheden uitgevoerd kunnen worden en daar hebben onze Fortunati alleen maar baat bij. En zo wordt Madam Fortuna een (h)echte ontmoetingsplaats in Borgerhout.

Wat geven wij jou als clublid in return: een dialoog. Voor Madam Fortuna heeft geld namelijk een sociale betekenis. Het is binnen onze visie een middel voor ideeën, voor idealen, voor motivatie en engagement. Als clublid sta je mee borg voor het uitbouwen van de sociale draagkracht die de motor achter al onze projecten is. De ontmoeting die wij tussen onze deelnemers  tot stand brengen, willen we ook terug zien bij onze clubleden. Daarom wordt u als clublid uitgenodigd op een exclusieve Madam Fortuna Clubdag. Wij zullen op een feestelijke manier onze werking aan u verduidelijken en u de kans geven in dialoog te gaan met onze Fortunati. Daarbovenop vermelden wij u (indien gewenst) op onze site en in onze communicatie.

Dit zijn onze gegevens:
begunstigde: Madam Fortuna – Sergeyselsstraat 20 – 2140 Borgerhout
rekeningnummer: BE20 0013 4926 5956
vermelding: gift club Fortuna – aantal en soort coin – naam en adres

En zoals u weet: schenkt u 40€ of meer, dan krijgt u een fiscaal attest. Doe dat bij uw belastingaangifte en u krijgt tot 45% van uw gift terug door een vermindering van uw belastingen.

Kalender

activiteiten van Madam Fortuna